Betrouwbare trolley voor materiaaloverdracht

De gemotoriseerde, betrouwbare trolley met materiaaloverdracht is een elektrisch aangedreven, rijdende trolley voor materiaalverwerking op de rails. De batterij is geïnstalleerd in de overdrachttrolleys. De batterijen leverden de elektriciteit aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem.
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De betrouwbare trolley voor materiaaloverdracht is een elektrisch aangedreven, rijdende trolley voor materiaalverwerking op de rails. De batterij is geïnstalleerd in de overdrachttrolleys. De batterijen leverden de elektriciteit aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem. Gebruik dit principe, we kunnen het draaistel laten starten, stoppen, vooruitgaan, achteruit gaan, de snelheid aanpassen enzovoort.

Producten details

Spoorwiel

Het wiel keurt het kraan speciale wiel goed, het wiel gebruikt ZG55, het gehele dovende, het wielloopvlak en de interne hardheid van de velg hb320-380, de diepte 20 mm, nadat het wiel is gemonteerd, is de rotatie flexibel. Het heeft de kenmerken van hoge sterkte en een lange levensduur.

Onderhoudsvrije batterij

Vergeleken met de gewone batterij hoeft deze batterij niet eenmaal op de normale tijd te worden onderhouden. En de levensduur is langer dan de gewoonte. Trouwens, veilig, effectief, stabiel, milieuvriendelijk.

toepassingen

Onze betrouwbare materiaaloverdrachtwagen kan niet alleen allerlei rollen in staalfabriek vervoeren, het kan ook wijd in Metallurgie, Machinesvervaardiging, Autoproducenten, Zwaar Industrieel, Licht Industrieel, Vormmaker, Bouwmachinesmaker, Scheepswerf, Havenlading worden toegepast Yard, Steel Transfer, Mining Transfer, Air and Space evenals militaire industrieën, enzovoort, voor het overbrengen en verwerken van apparatuur of materiaal van werkplaats tot werkplaats of van magazijn tot magazijn.

Hot Tags: betrouwbare materiaaloverdrachtwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like