Spoorwagentransportwagen

De spoorwegtransportwagen is ontworpen voor het vervoer van goederen, grondstoffen, spoel, pollepel, knuppels, containers in werkplaatsen en magazijnen. De transportwagen is een zelfrijdende platformwagen die met kabel op de stalen rail wordt gemonteerd. De elektrische aandrijving bestaat uit een AC-motor, versnellingsbak, koppeling, rem en kettingwielen. Een kabeltrommel is geïnstalleerd om de elektrische aandrijving van stroom te voorzien. De trommel heeft huidige verzamelborstels, een kabelmanagementmechanisme en een wrijvingsmechanisme. De gemotoriseerde transportwagen wordt bediend vanaf de handgreep. Het bedieningspaneel is verbonden met de transportwagen met een flexibele kabel en hangt aan het frame wanneer het niet werkt
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De spoorwegtransportwagen is ontworpen voor het vervoer van goederen, grondstoffen, spoel, pollepel, knuppels, containers in werkplaatsen en magazijnen. De transportwagen is een zelfrijdende platformwagen die met kabel op de stalen rail wordt gemonteerd.

De elektrische aandrijving bestaat uit een AC-motor, versnellingsbak, koppeling, rem en kettingwielen. Een kabeltrommel is geïnstalleerd om de elektrische aandrijving van stroom te voorzien. De trommel heeft huidige verzamelborstels, een kabelmanagementmechanisme en een wrijvingsmechanisme. De gemotoriseerde transportwagen wordt bediend vanaf de handgreep. Het bedieningspaneel is verbonden met de transportwagen met een flexibele kabel en hangt aan het frame wanneer het niet werkt.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef / kantel / roteer-mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asreductoren en individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Drives met versnelling / vertraging mogelijkheden.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, inclusief vaste gebruikersinterface, hangende bediening op spiraalsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Hot Tags: spoorwegtransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like