Rail Power Transfer Trolley

De rail power transfer trolley wordt aangedreven door de laagspanningstrein. Het spoor is niet alleen het loopspoor van het wiel, maar ook de geleidende rail. De grond stap-down transformator controle kast drukt de single-phase (drie-fase) AC 380V naar single-phase (drie-fase) 36V, voert het aan de overdracht trolley via het spoor glijden contact lijn, en vervolgens stijgt tot single-fase (drie-fase) AC 380V door de on-board step-up transformator om stroom te leveren voor de platte trolley motor.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De rail power transfer trolley wordt aangedreven door de laagspanningstrein. Het spoor is niet alleen het loopspoor van het wiel, maar ook de geleidende rail.

De grond stap-down transformator controle kast drukt de single-phase (drie-fase) AC 380V naar single-phase (drie-fase) 36V, voert het aan de overdracht trolley via het spoor glijden contact lijn, en vervolgens stijgt tot single-fase (drie-fase) AC 380V door de on-board step-up transformator om stroom te leveren voor de platte trolley motor.

Omdat het loopspoor ook als voerrail wordt gebruikt, is de isolatie tussen sporen en tussen wielen en trolleybody vereist. Speciale isolatiebehandeling moet worden gedaan wanneer hulpspoor wordt ingesteld.

Aangepaste opties

Vlakke dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties, inclusief ingebouwde weegschalen en lift/tilt/rotate mogelijkheden.

Vaste of variabele snelheden met voorwaartse/omgekeerde functie.

Aandrijvingen met acceleratie-/vertragingsmogelijkheden.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, waaronder een vaste gebruikersinterface, hangerbediening op het snoer van de spoel en de bediening op afstand met radio bestuur.

Veiligheidsvoorzieningen zoals hoorns, knipperlichten, e-stops, bumpers en botsingsvermijdingssystemen.

Rail Power Transfer Trolley

Hot Tags: rail power transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like