Spoor begeleide Trolley

De trolleys spoor geleid worden gebruikt om alle soorten ladingen – met inbegrip van grote en zware materiaal of uitrusting – binnen industriële installaties, sites, offshore-platforms en schepen te bouwen. Er zijn verschillende types van spoor begeleide trolleys; het verschil kan verwijzen naar de voeding (laagspanning rails, Kabelhaspels, diesel, accu, busbar
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

De trolleys spoor geleid worden gebruikt om alle soorten ladingen – met inbegrip van grote en zware materiaal of uitrusting – binnen industriële installaties, sites, offshore-platforms en schepen te bouwen.

Er zijn verschillende types van spoor begeleide trolleys; het verschil kan verwijzen naar de voeding (laagspanning rails, Kabelhaspels, diesel, accu, busbar).

Deze serie Gereedschapswagens hoeft niet elke stuurinrichting mechanisme omdat zij stalen wielen hebben en reizen alleen op rails.

Als ze zijn uitgerust met stalen wielen en op stalen rails verplaatsen zijn ze geschikt voor zeer hoge laden capaciteit dankzij de zeer lage wrijving tussen staal en staal.

Functies van het product

Veilig en milieuvriendelijk;

Grote startvermogen;

Kleine invloed op de versnelling reducer;

Geen beperking van de lopende afstand;

Kunt uitvoeren op de s-vorm spoor, arc-vormige rails;

Heeft geen limiet op afstand;

Anti-explosie, anti-hoge temperatuur;

Lange levensduur.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke lasten.

Aangepaste dek configuraties met inbegrip van de ingebouwde schalen en lift/tilt/draaien mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijving en besturing systemen waaronder vistuig reducer as schijven en de individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit-/ achteruitspoelen functie.

Schijven met versnelling/vertraging mogelijkheden.

Verscheidenheid van exploitant controlesystemen, met inbegrip van vaste gebruikersinterface, hanger besturingselement op spoel snoer en radio-gecontroleerde bediening op afstand.

Veiligheidseigenschappen met inbegrip van hoorns, knipperende lichten, e-stops, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: spoor begeleide trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like