Met rails geleide transferwagen

De railgestuurde transferwagen is op een stalen rail gemonteerd om langs een vaste baan te rijden. De capaciteitsbelasting kan tot 500 ton bedragen. De capaciteiten en afmetingen zijn beschikbaar voor specifieke toepassingen. En deze soort transferwagen kan semi-handmatig of volledig automatisch worden ontworpen, afhankelijk van de vereisten van de toepassing.
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van de producten

De railgestuurde transferwagen is op een stalen rail gemonteerd om langs een vaste baan te rijden. De capaciteitsbelasting kan tot 500 ton bedragen. De capaciteiten en afmetingen zijn beschikbaar voor specifieke toepassingen. En deze soort transferwagen kan semi-handmatig of volledig automatisch worden ontworpen, afhankelijk van de vereisten van de toepassing. Het kan ook deel uitmaken van geautomatiseerde kraansystemen, waarmee goederen, materialen of producten van en naar productieprocessen of opslaglocaties worden gependeld.

Hoofdfuncties

Capaciteitsbelasting: 1 tot 500 ton

Running Speed: 30m / min (aan te passen)

Geschikt voor elk type nummer

AC / DC elektrische motor, dieselmotor of pneumatische motor

Batterij, laagspanningsrail, kabeltrommel, railkoper of dieselmotor (per verzoek van de klant)

Zelf laden (optioneel)

Automatisch (optioneel)

Hot Tags: rail guided transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk