Railgeleide aangedreven trolleys

Deze railgeleide aangedreven trolleys worden aangedreven door de laagspanningsrails. 380V wisselstroom is stap 36v veilige spanning door transformator en afzonderlijk verbinden met rails. Vervolgens wordt elektriciteit via wielen aan de trolley doorgegeven
Praat nu

Productdetails

Korte introductie

Deze railgeleide aangedreven trolleys worden aangedreven door de laagspanningsrails. 380V wisselstroom is stap 36v veilige spanning door transformator en afzonderlijk verbinden met rails. Vervolgens wordt elektriciteit via wielen aan de trolley doorgegeven. Hydraulische hefinrichting kan worden geïnstalleerd om laden en lossen te vergemakkelijken.

Als een kabelloze transportwagen heeft de KPD-serie trolley een hoge mate van veiligheid en flexibiliteit. Omdat de spoorbaan een zeer belangrijke rol speelt bij het bedienen van de trolley, is de installatievereiste van dit soort spoorweg relatief hoog in vergelijking met die van andere soorten trolley. Isolatiebehandeling en compensatie van koperen staven zijn nodig voor de spoorwegen. Extra step-down transformatoren hebben de voorkeur. Als gevolg hiervan zijn de kosten van dit soort spoorwegen hoger dan bij andere typen. Maar als geheel zijn de trolleys uit de KPD-serie rendabel en erg populair op de markt.

Merk op

1) U moet zeker zijn van de isolatie van de rails.

2) Als de reisafstand meer dan 70 meter bedraagt, moet u nog een step-down transformator toevoegen.

3) Voor nominale belasting van meer dan 100 ton, moet u triphase 36V low-voltage-rail-power-supply en YZ motor te nemen.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Baanloze of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief tandwielaandrijvingasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: railgeleide aangedreven trolleys, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk