Railgeleide accu-platformwagen

De railgeleide batterijplatformwagen is een elektrisch aangedreven transportwagen voor materiaaloverslag, gemonteerd op de stalen rail en ontworpen voor het transport van werkplaatsmateriaal en -apparatuur. Het aandrijfsysteem van deze serie railgeleide platformwagens is motor en verloopstuk. De batterij wordt gebruikt als voeding voor de trolley om de motor van stroom te voorzien
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De railgeleide batterijplatformwagen is een elektrisch aangedreven transportwagen voor materiaaloverslag, gemonteerd op de stalen rail en ontworpen voor het transport van werkplaatsmateriaal en -apparatuur. Het aandrijfsysteem van deze serie railgeleide platformwagens is motor en verloopstuk. De batterij wordt gebruikt als voeding voor de trolley om de motor van stroom te voorzien. De accu kan worden opgeladen, de enige stroomvoorziening uit de serie platformwagens. Het vooruit, achteruit en stoppen van de accu-aangedreven platformwagens wordt bestuurd door het elektrische besturingssysteem en bediend door de knoppen op de handgreep.

Klanten kunnen bij ons gebruik maken van deze railgeleide transferwagen in specificaties variërend van 1 ton tot 500 ton laadvermogen die gepland zijn om op rails te rijden voor het verplaatsen van materiaal tussen de baaien.

Aangepaste opties

1. Aangepaste capaciteit van 1 ton tot 500 ton

2. Optionele stroombron (accu, kabel, stroomrail, diesel, etc.)

3. Op maat gemaakte vlakke dekken of armaturen

4. Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief aandrijfasaandrijvingen met tandwieloverbrenging en individueel aangestuurde aandrijfwielen.

5. Anti-explosie, anti-hoge temperatuur, anti-water, anti-stof, enz

6. Systeem op maat (heffen, wegen, titellen, klimmen, veerboot, plc, etc.)

Rail Guided Battery Platform Trolley

Hot Tags: railgeleide batterijplatformwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like