Spoortransportwagen met veerboot

De trolley voor zwaar transport is een elektrisch bediende transferwagen, deze wordt in de fabriek gebruikt voor materiaalverwerking. Omdat het is uitgerust met stalen wielen en op rails loopt, is het laadvermogen groter
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De transferwagen is een elektrisch aangedreven transportkit voor materiaaloverslag. Het bestaat meestal uit twee wagens en de bedieningsroutes zijn anders.

Omdat het uitgerust is met stalen wielen en op de rails loopt, is het laadvermogen groter, het kan tot 500 ton bedragen. De soorten transferwagens kunnen worden bediend via afstandsbediening, wat het handiger en veiliger maakt.

Producten details

Wagenframe

Het frame is een framestructuur die is gelast door twee langsbalken, meerdere dwarsbalken en bankpanelen. Onder de tafelplaat worden alle stalen platen in mazen gelast, zodat de kracht op het frame gelijkmatig is. Het kan ook volgens eisen worden aangepast.

Stalen wiel

Het wiel keurt het kraan speciale wiel goed, het wiel gebruikt ZG55, het gehele dovende, het wieltrede en de interne hardheid van de wielrand hb320-380, de diepte 20mm, nadat het wiel wordt geassembleerd, is de omwenteling flexibel. Het heeft de eigenschappen van hoge sterkte en een lange levensduur.

Hot Tags: rail ferry transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like