Powered Transfer Trolley met schaarlift

De aangedreven transferwagen met schaarlift is een elektrisch aangedreven overzetapparatuur om zwaar materiaal over te brengen in de werkplaats, die op de rails loopt.
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De aangedreven transferwagen met schaarlift is een elektrisch aangedreven overzetapparatuur om zwaar materiaal over te brengen in de werkplaats, die op de rails loopt.

Deze soort aangedreven transferwagen wordt meestal geïnstalleerd op stalen rails of op de vierkante stalen balk met vaste bevestiging. Dat wil zeggen, het loopt langs de prefabricatieroute.

Vermogen modus

Deze soort aangedreven transferwagen wordt aangedreven door een kabeltrommel. Hij krijgt stroom AC 380 V door het apparaat van de kabeltrommel die op de bodem van de transportwagen is geïnstalleerd. De motor wordt geregeld door de stroom door het AC-regelsysteem. Met dit principe voor het bedienen van de aangedreven transfertrolley start, stop, ga vooruit, achteruit, enz.

Het kan ook worden gevoed door een batterij, rails met lage spanning, gesleepte kabel, railkoper en kan zelfs worden getrokken of getrokken door ander aangedreven gereedschap.

Kenmerken

Deze serie transferwagen is geschikt om in de omgeving van het bed te worden toegepast, bijvoorbeeld bij hoge temperaturen en tegen ontploffing.

Vergeleken met de serie-trolley KPX (batterijvoeding) is de gebruikstijd onbeperkt.

Vergeleken met de serie-trolley van de KPD (conductor rail power), is er geen strikte eis voor de constructie van de rails.

In vergelijking met de KPC-serie (busbar power) zijn de kosten laag.

Hot Tags: aangedreven transfer trolley met schaarlift, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like