Aangedreven verrijdbaar transfer trolley

De aangedreven aandrijfbare transferwagen is een soort elektrische trolley voor het hanteren van rails die een spoor op de grond legt en de gelegde rail is over het algemeen een I-vormige oppervlaktecontactrail
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De aangedreven aandrijfbare transferwagen is een soort elektrische trolley voor het hanteren van rails die een spoor op de grond legt, en de gelegde rail is in het algemeen een I-vormige oppervlaktecontactrail.

Deze soort aandrijfbare trolley wordt aangedreven door een mobiele kabel, de voedingsmodus van de aangedreven transferwagen kan ook worden aangepast aan uw eigen eisen, zoals op batterijen, op geleiderrails, op glijlijnen, op diesel, enz.

Toepassing

Deze door een aandrijving aangedreven transportwagen kan op grote schaal worden gebruikt in de machinefabriek, metaalertsfabriek, metallurgiefabriek, metaalfabriek, schilderindustrie, matrijzenfabriek, petrochemische fabriek, geprefabriceerde betonfabriek, scheepsbouw, pijpenfabriek, steengroevefabriek, staal- en ijzerfabriek, transformatorfabriek en andere industriële gebieden.

Hot Tags: aangedreven aandrijfbare transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like