Industry Rail Transfer Vehicle

Korte introductie voor de industrie rail transfer voertuig Industrie rail transfer voertuig, eenvoudig gezegd, het is een elektrisch vlak voertuig op de rails. Vanwege de stroomtoevoer verwijdert hij de beperking van de kabel en heeft hij geen strikte eisen aan de rails. De soorten industrie spoor ...
Praat nu

Productdetails

Korte introductie voor vervoer per spoor in de industrie

Industrie spoorvervoer voertuig, eenvoudig gezegd, het is een elektrisch vlak voertuig dat op de rails rijdt. Vanwege de stroomtoevoer verwijdert hij de beperking van de kabel en heeft hij geen strikte eisen aan de rails. Het soort railtransportvoertuig voor de industrie kan worden bediend via afstandsbediening, wat het handiger en veiliger maakt. Wat meer is, vanwege deze kracht, kan het draaien zonder een beperkte afstand, zolang het maar volledig is opgeladen!

Industry Rail Transfer Vehicle

Ontwerpconcepten van de industrie spoorvervoer voertuig

Om aan de vraag naar industrieel transport te voldoen, ontwerpen we het soort railtransportvoertuig dat het transport gemakkelijker en eenvoudiger maakt. Bovendien is de veilige bescherming op veel punten gerealiseerd, wat niet alleen de veiligheidsfactor bevordert, maar ook een goede beoordeling krijgt van onze klant over de hele wereld.

Industry Rail Transfer Vehicle

Toepassing van de industrie spoorvervoer voertuig

Het toepassingsgebied omvat: matrijsveld, autoveld, staal, ijzer, zware industrie, lichte industrie, chemische industrie, mijnen, schepen, projecten, ruimtevaart, kolen, kernenergie, waterbouwkunde, enz.

Industry Rail Transfer Vehicle


Hot Tags: industrie rail transfer voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like