Mould Transfer Trolley op rail

Als u matrijzen of matrijzen tussen de perskamer en de opslag- en onderhoudsruimte voor matrijzen moet hanteren en vervoeren, kan een matrijstransportwagen op rail een perfecte keuze zijn, omdat deze een efficiënte, veilige en soepele beweging van zware ladingen mogelijk maakt. Omdat de transportwagens zijn uitgerust met stalen wielen en op stalen rails bewegen, zijn ze geschikt voor zeer hoge laadvermogens dankzij de zeer lage wrijving tussen staal en staal
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Als u matrijzen of matrijzen tussen de perskamer en de opslag- en onderhoudsruimte voor matrijzen moet hanteren en vervoeren, kan een matrijstransportwagen op rail een perfecte keuze zijn, omdat deze een efficiënte, veilige en soepele beweging van zware ladingen mogelijk maakt.

Omdat de transportwagens zijn uitgerust met stalen wielen en op stalen rails bewegen, zijn ze geschikt voor zeer hoge laadvermogens dankzij de zeer lage wrijving tussen staal en staal.

De matrijstransportwagen kan ook worden gebruikt voor het verwerken van verschillende materialen, zoals industriële buizen, spoelen, zwaar materieel, constructiestaal en componenten.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef / kantel / roteer-mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, waaronder asreductoren en individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Drives met versnelling / vertraging mogelijkheden.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Hot Tags: matrijstransportwagen op rail, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like