Industriële railwagen

De 5MT industriële railwagen is een elektrische materiaalwagen met kabeltrommel die aan de onderkant van de industriële railwagen wordt geïnstalleerd. Het is ontworpen voor het transporteren van ladingen of apparatuur van de ene baai naar de andere in de fabriek, van binnen naar buiten. Het is op grote schaal toegepast op het gebied van transport in de industrie, ons bedrijf kan de trolley zo ontwerpen dat deze aan de vraag van klanten voldoet
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De industriële railwagen is een elektrische materiaalwagen met kabeltrommel die aan de onderkant van de industriële railwagen is geïnstalleerd. Het is ontworpen voor het transporteren van ladingen of apparatuur van de ene baai naar de andere in de fabriek, van binnen naar buiten. Het is op grote schaal toegepast op het gebied van transport in de industrie, ons bedrijf kan de trolley zo ontwerpen dat deze aan de vraag van klanten voldoet. De laadcapaciteit is niet beperkt en kan vaak worden gebruikt. De hefinrichting kan ook worden geïnstalleerd als eis voor onderdelen of de hele tafel hijsen.

Kenmerken

1. De industriële railwagen kan pas soepel starten nadat de bel is luiden, en let op de abnormale situatie eromheen en op elk moment gereed zijn voor parkeren. Geen botsing met de railstop aan het einde van het spoor is toegestaan.

2. De railwagen moet op een lagere snelheid worden bediend en snelle verandering van richting is niet toegestaan.

3. Het is niet toegestaan om te overladen bij het laden van goederen. De goederen moeten gelijkmatig worden gestapeld.

4. In geval van plotselinge stroomuitval moet de bedieningsschakelaar op nul worden gezet. Nadat de railwagen klaar is met werken, moet hij de stroomtoevoer afsluiten en de ladingreinigingsapparatuur lossen.

Hot Tags: industriële railwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like