Industriële gemotoriseerde trolley

De industriële gemotoriseerde trolley is een soort bestuurbare transferwagen, deze is leverbaar met enkele asbesturing, vierwielbesturing of meerwegbesturing. De meerwegbesturing biedt wederom de keuze uit verticale, horizontale, diagonale en cirkelvormige bewegingen, terwijl een vrachtwagen met vierwielbesturing ook diagonaal kan rijden. De gemotoriseerde trolleys zijn het perfecte apparaat waar klanten delicate handling-oplossingen in zeer kleine ruimtes nodig hebben
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De industriële gemotoriseerde trolley is een soort bestuurbare transferwagen, deze is leverbaar met enkele asbesturing, vierwielbesturing of meerwegbesturing. De meerwegbesturing biedt wederom de keuze uit verticale, horizontale, diagonale en cirkelvormige bewegingen, terwijl een vrachtwagen met vierwielbesturing ook diagonaal kan rijden. De gemotoriseerde trolleys zijn het perfecte apparaat waar klanten delicate hanteringsoplossingen in zeer kleine ruimtes nodig hebben.

Hij kan in elke richting sturen, waardoor hij gemakkelijk kan worden gemanoeuvreerd. Dit maakt ze ideaal om beperkte ruimtes en strikt beperkte paden te overwinnen.

Het ontwerp van elke industriële trolley wordt voorafgegaan door een voorstudie van de specifieke behoeften van de klant' evenals hun daaruit voortvloeiende gebruik en omstandigheden.

Kenmerken

U hoeft geen rail te installeren, geen schade aan de vloer

Het kan dubbele beweging en 360 graden draaien realiseren

DC-aandrijving en hoog laadvermogen

kleine draaicirkel, flexibele bediening

De remweg is kort en heeft een alarmsysteem

Industrial Motorized Trolley

Hot Tags: industriële gemotoriseerde trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like