Hydraulische synchrone heftransportwagen

De hydraulische synchrone opvoertransportwagen wordt gevoed door een batterij. Twee sets transferwagens kunnen tegelijkertijd of onafhankelijk werken en kunnen tegelijkertijd 30T-materiaal heffen.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De hydraulische synchrone opvoertransportwagen wordt gevoed door een batterij. Twee sets transferwagens kunnen tegelijkertijd of onafhankelijk werken en kunnen tegelijkertijd 30T-materiaal heffen. De synchrone lifting-fout van twee tracktrolleys in het bereik van 350 mm hydraulisch apparaat is minder dan of gelijk aan 10 mm, en de synchrone loopfout van twee sets transfertrolleys binnen het bereik van de hardloopafstand is minder dan of gelijk aan 100 mm.

Deze soort transportwagen kan vrij bewegen zonder dat een externe voeding nodig is. Het is gemakkelijk te bedienen en vrij op te tillen. De twee sets trolleys kunnen het werkstuk tegelijkertijd optillen of het werkstuk apart optillen. De hefhoogte van de trolleys kan worden ontworpen op basis van de door de klanten opgegeven grootte.

Productspecificatie

Model: KPX-15T

Capaciteitslading: 15 Ton

Tafelgrootte: 2800 * 800 * 735 mm

Regelmodus: Handvat en afstandsbediening

Spoor binnenmaat: 700 mm

Running Speed: 0-20 m / min (aanpassen)

Wieldiameter: 300 mm

Motorvermogen: 3KW

Voeding: batterijvoeding

Aantal wielen: 4 stuks

Hot Tags: hydraulische synchrone opheffende overdrachtstrolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like