Op zwaar werk berekende Vervoerkar op Spoor

De transportkar op zwaar werk op het spoor, het is een elektrische transportwagen die op de rails rijdt. De batterij is geïnstalleerd in de transportwagen voor zwaar gebruik. De batterijen leverden de elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische controlesysteem.
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De transportkar op zwaar werk op het spoor, het is een elektrische transportwagen die op de rails rijdt. De batterij is geïnstalleerd in de transportwagen voor zwaar gebruik . De batterijen leverden de elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische controlesysteem. Gebruik dit principe, we kunnen de op zwaar werk berekende transporttrolley maken om te starten, te stoppen, vooruit te gaan, achteruit, de snelheid aan te passen enzovoort. Vanwege de stroomtoevoer verwijdert hij de beperking van de kabel en heeft hij geen strikte eisen aan de rails. De soorten zware transportwagens kunnen worden bediend via afstandsbediening, wat het handiger en veiliger maakt.

Producten details

heavy duty transport trolley on rail

Trolleyframe

Het kader is twee longitudinale straal, verscheidene stralen met staalpaneel dat aan elkaar wordt gelast, dat doosstraalstructuur volgens het kraanprincipe goedkeurt en met het ontwerp van de spoor gegoten wielen combineert. De belangrijkste veer: groot draagvermogen, kleine tafelvervorming, lange levensduur.


heavy duty transport trolley on rail

Rail Cast Wheel

Over het gegoten spoorwiel, is het enige rand van hoekgeval, is het materiaal ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En de rail cast wielen worden vervaardigd en geassembleerd door onszelf.


heavy duty transport trolley on rail

Accu

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig en hebben een lange levensduur, we hoeven niet één keer op de normale tijd te onderhouden. dus in deze serie zware transportwagen op rail , is het populair bij klanten. Over het algemeen is de oplaadtijd ongeveer 8 uur.


heavy duty transport trolley on rail

Intelligente oplader

Over het algemeen gesproken is de intelligente oplader gekozen om te exporteren, het heeft een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.


voordelen

De transportkar op zwaar werk berekend op de verticale rails, "L" -rails, "S" -rails, boogvormige rails ...

De transportkar op zwaar werk op rails kan in veel gevallen worden toegepast, zoals eenvoudige explosie, hoge temperatuur, veerboot ...

Gelijkstroommotor, stabiele start, startkoppel, kleine impact op tandwieloverbrenging, laagspanning, lange levensduur ...

Dit soort transportkar op zwaar werk op het spoor is op batterijen, dus alleen volledig opgeladen, kan het vrij lopen zonder een beperkte afstand.

De zware transportwagen op rail kan worden aangepast volgens uw echte vraag.

heavy duty transport trolley on rail

Parameterlijst

heavy duty transport trolley on rail

Hot Tags: zware transportwagen op rail, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk