Granieten platen Transfer Trolley

De granieten platen transfer trolley is een elektrische macht automatische material handling tool ontworpen voor zware granieten platen vervoer in de werkplaats. De speciale beugel is geïnstalleerd op de platformtafel ter ondersteuning van de granieten platen. Dit soort speciale transfer trolley hebben geen stuurmechanisme, omdat ze stalen wielen en reizen alleen op rails
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

De granieten platen transfer trolley is een elektrische macht automatische material handling tool ontworpen voor zware granieten platen vervoer in de werkplaats. De speciale beugel is geïnstalleerd op de platformtafel ter ondersteuning van de granieten platen.

Dit soort speciale transfer trolley hebben geen stuurmechanisme, omdat ze stalen wielen en reizen alleen op rails. Omdat de trolleys zijn uitgerust met stalen wielen en bewegen op stalen rails zijn ze geschikt voor zeer hoge laadcapaciteiten dankzij de zeer lage wrijving tussen staal en staal.

Aangepaste opties

1. Laadcapaciteit, tafelgrootte en spoorbreedte kunnen worden aangepast.

2. Opties:

a. Afstandsbediening op afstand (geïmporteerd of gemaakt in China)

b. Automatisch stoppen bij het detecteren van obstakels of personen, beperk schakelaars (om de reis te beperken)

c. Automatisch afsnijden van stroom op het spoor

3. Variabele snelheid apparaat (VFD)

4. Elektrische onderdelen kunnen optioneel zijn (gemaakt in China of geïmporteerd)

5. De granieten platen transfer trolley kan worden ontworpen om te voldoen aan een speciale werkomgeving, zoals hoge temperatuur.

Granite Slabs Transfer Trolley

Hot Tags: granietplaten transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like