Door motoren aangedreven transferwagen

De motoraangedreven transfertrolley is een trolley voor materiaalverwerking die is ontworpen voor materiaaltransport in industriële gebieden. Dit type transferwagen vindt uitgebreide toepassingen in de werkplaats, het magazijn, de bouw en aanverwante industrieën voor het verplaatsen van zware materialen
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De motoraangedreven transfertrolley is een trolley voor materiaalverwerking die is ontworpen voor materiaaltransport in industriële gebieden. Dit type transferwagen vindt uitgebreide toepassingen in de werkplaats, het magazijn, de bouw en aanverwante industrieën voor het verplaatsen van zware materialen tussen fabriekshallen en fabrieken. Klanten kunnen gebruik maken van deze trolley van ons in specificaties variërend van 1 ton tot 500 ton laadcapaciteit die zijn gepland om te rijden op rails voor inter bay verplaatsen van materiaal en worden aangedreven door een interne verbrandingsmotor.

Kenmerken

Werkt op elektriciteit.

Max. capaciteit is van 1 ton tot 500 ton.

Minimaal onderhoud en lagere bedrijfskosten.

Bedrijfssnelheden variërend van 0 tot 35 m / min.

Robuust ontwerp dat bestand is tegen extreme klimatologische omstandigheden.

De functionerende trolley met interne verbrandingsmotor kan langer lopen.

Optimaal ontwerp van de constructie waarbij het eigen gewicht wordt ontweken en de kosten van de apparatuur worden verlaagd.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Baanloze of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief tandwielaandrijvingasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: motor aangedreven transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like