De overdracht van de elektrische Trolley

Wanneer de overdracht trolley beweegt, trekt de kabel achter de wagen. De kabel is aangesloten op de grond aan de ene kant, terwijl het andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op de trolley, en vervolgens de stroomvoorziening naar de motor
Praat nu

Productdetails

Productbeschrijving

De aard van de overdracht van de elektrische trolley, de hoofdpersoon is de stroomvoorziening---getrokken kabel.

Wanneer de overdracht trolley beweegt, trekt de kabel achter de wagen. De kabel is aangesloten op de grond aan de ene kant, terwijl het andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op de trolley, en vervolgens de stroomvoorziening naar de motor.

Zij verrichten AC 380V direct in het systeem van de elektrische aansturing van de overdracht trolley te laten starten, stoppen, ga vooruit en achteruit, enzovoort.

Onderdelen Toon

Drie In één Reducer & AC-Motor

Dit type versnellingsbak met voordeel van hoogrenderende, werken gestaag, eenvoudige installatie en onderhoud, enz.;

Rem is samengesteld door rem frame, remonderdelen, rem toestel bedienen en zo verder, het is een veiligheidsvoorziening zodat de overdracht-trolley werkt veilig;

De elektromotor is AC-motor.

Getrokken kabel

De kabel kan worden geïnstalleerd ofwel het midden van de twee rails of één zijde van de overdracht trolley. En ter bescherming van de kabel in geval van ernstige slijtage, de slepen keten kan worden uitgerust om de truck samen voor bescherming dus dat de kabels levensduur verlengen.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke lasten.

Aangepaste dek configuraties met inbegrip van de ingebouwde schalen en lift/tilt/draaien mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijving en besturing systemen waaronder vistuig reducer as schijven en de individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit-/ achteruitspoelen functie.

Schijven met versnelling/vertraging mogelijkheden.

Verscheidenheid van exploitant controlesystemen, met inbegrip van vaste gebruikersinterface, hanger besturingselement op spoel snoer en radio-gecontroleerde bediening op afstand.

Veiligheidseigenschappen met inbegrip van hoorns, knipperende lichten, e-stops, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: de overdracht van de elektrische trolley, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like