Elektrische multidirectionele trolley

De elektrische multidirectionele trolley is een elektrisch bestuurbare transferwagen ontworpen voor het hanteren van materiaal in de werkplaats. Dit soort trolley is het perfecte apparaat waar klanten delicate handling-oplossingen nodig hebben in zeer kleine ruimtes. Deze bestuurbare trolley kan in elke richting sturen, waardoor gemakkelijk manoeuvreren mogelijk is. Dit maakt ze ideaal in het overwinnen van beperkte ruimtes en strikt beperkte paden
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De elektrische multidirectionele trolley is een elektrisch bestuurbare transferwagen ontworpen voor het hanteren van materiaal in de werkplaats. Dit soort trolley is het perfecte apparaat waar klanten delicate handling-oplossingen nodig hebben in zeer kleine ruimtes.

Deze bestuurbare trolley kan in elke richting sturen, waardoor gemakkelijk manoeuvreren mogelijk is. Dit maakt ze ideaal in het overwinnen van beperkte ruimtes en strikt beperkte paden.

Het ontwerp van elke elektrische multidirectionele trolley wordt voorafgegaan door een voorbereidende studie van de specifieke behoeften van de klant 0010010 # 39, evenals het daaruit voortvloeiende gebruik en de bijbehorende voorwaarden.

Toepassingen

Matrijsbehandeling;
Overdracht van spoelartikelen;
Draagbare machinebasis;
Montagebeugel;
Metalen spoeltransporteur;
Transportwagen voor zwaar materieel met hefdek;
Structurele stalen transporter;
Shuttle-kar voor pijp;
Productietrolleys van prefab beton;
Verrijdbare basis voor fokarm met spreidbalk.

Hot Tags: elektrische multidirectionele trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like