Elektrisch gemotoriseerd overbrengingsvoertuig

Dit soort elektrisch gemotoriseerd overbrengingsvoertuig, spreekt letterlijk, het is een elektrisch overbrengingsvoertuig zonder rails, wat het speciale type is in vergelijking met traditioneel elektrisch overbrengingsvoertuig.
Praat nu

Productdetails

Producten introductie

Dit soort elektrisch gemotoriseerd overbrengingsvoertuig, spreekt letterlijk, het is een elektrisch overbrengingsvoertuig zonder rails, wat het speciale type is in vergelijking met traditioneel elektrisch overbrengingsvoertuig. De motorreductor als aandrijfsysteem, massieve PU-wielen kunnen direct en flexibel op de grond worden gereden zonder een beperkte loopafstand. En geïmporteerde massieve PU-wielen kunnen de beschadiging van de grond verminderen. Het kan geschikt zijn voor kleinere ruimte bij 360 graden spotdraaien. Het is een nieuwe favoriet in het transportsector over de hele wereld met een warme markt. Vooral voor de workshop dat het een niet-gefixeerde loopafstand heeft.

elektrisch gemotoriseerd overbrengingsvoertuig (1) .jpg

Mian-onderdelen introduceren

electric motorized transfer vehicle

Voertuig Frame

Het voertuigframe keurt boxbeamstructuur volgens het kraanprincipe goed en combineert dit met het ontwerp van het voertuig. Het is met grote laadcapaciteit, lange levensduur. Trouwens, niet gemakkelijke vervorming en kan effectief zorgen voor de gladheid van het platform.


electric motorized transfer vehicle

PU-wiel

Over de wielen van het elektrisch gemotoriseerde overbrengingsvoertuig , het materiaal is PU-wielen, vanbinnen is gegoten staal, buiten is inkapseling. door het ontwerp is de hoofdfunctie ervan demping. In ons elektrisch gemotoriseerd overbrengingsvoertuig , zijn deze soorten ook kies. En het wiel wordt door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


electric motorized transfer vehicle

Kabelhaspel

De kracht van de kabelhaspel maakt het werken en bedienen netter en eenvoudiger. Het veroorzaakt geen schade aan de persoon.


electric motorized transfer vehicle

AC Motor, Three In One Reducer

Keurt Europese norm drie in één reductiemiddel, mechanisch transmissieefficiency, stabiele verrichting, met geringe geluidssterkte, gemakkelijke installatie en onderhoud, diverse flexibele schachtomwenteling goed.


Productverwerking

electric motorized transfer vehicle

certificaten

electric motorized transfer vehicle

Onze klanten

electric motorized transfer vehicle

Verpakking en levering

electric motorized transfer vehicle

Hot Tags: elektrisch gemotoriseerd overbrengingsvoertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk