Elektrisch materiaal platte bogie

Het soort vlak draaistel met elektrisch materiaal, dat AC380v naar het vlakke draaistel van het elektrische materiaal als stroombron leidt. U kunt de glijlijn in het gat plaatsen, als uw vlakke draaistel met elektrisch materiaal de muur nadert, kan de glijlijn ook aan de muur worden bevestigd, wat we niet alleen de ruimte kunnen besparen, maar ook de kans op beschadiging van de grond kunnen verminderen.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Het soort vlak draaistel met elektrisch materiaal, dat AC380v naar het vlakke draaistel van het elektrische materiaal als stroombron leidt. U kunt de glijlijn in het gat plaatsen, als uw vlakke draaistel met elektrisch materiaal de muur nadert, kan de glijlijn ook aan de muur worden bevestigd, wat we niet alleen de ruimte kunnen besparen, maar ook de kans op beschadiging van de grond kunnen verminderen. Natuurlijk kan het worden aangepast aan uw behoefte. Vanwege de lage kosten, hoge frequentie en eenvoudige structuur is dit de eerste keuze voor de fabriek die op grote schaal wordt gebruikt in de industrie.

electric material flat bogie


Producten details

electric material flat bogie

Spoorwiel

Ongeveer het spoorwiel van elektrisch materieel vlak draaistel , het is enige rand van hoekgeval, het materiaal is ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En het wiel wordt door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


electric material flat bogie

Three-in-one Type Reducer, Motor en Brake

Dit type versnellingsbak met voordeel van hoge efficiëntie, werken gestaag, eenvoudige installatie en onderhoud, etc.

Brake is samengesteld door remframe, rem onderdelen, rembedieningsapparaat enzovoort, het is een veiligheidsinrichting om ervoor te zorgen voertuig veilig werken. De elektromotor is AC-motor.


electric material flat bogie

Glijdende lijn

De glijlijn wordt beperkt door de positie, deze kan tussen de twee rails worden geïnstalleerd. Het gat moet worden gegraven of het kan ook in het kanaal buiten de rail worden geplaatst. Om de veiligheid en het gebruiksgemak te vergroten, moet de grens worden toegevoegd aan het kanaal.


electric material flat bogie Geluids- en lichtalarm

Om veilig te kunnen rennen, wordt het op het platte draaistel van het elektrische materiaal geïnstalleerd. Het zal continu rinkelen om iemand te waarschuwen wanneer het platte draaistel van het elektrische materiaal begint te draaien. Natuurlijk kunnen de andere onderdelen worden geïnstalleerd, zoals een dodemansmanoeuvre, noodstopknop, anti-botsende schakelaar ... alles kan alleen worden afgesproken door ons professionele team.


Parameterlijst

electric material flat bogie

Klant bezoeken

electric material flat bogie

certificaat

electric material flat bogie

Hot Tags: elektrisch materiaal plat draaistel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk