Elektrische zware platformwagens

De elektrische platformwagenwagens zijn ontworpen voor materiaalbehandeling in de werkplaats van de ene naar de andere baai. De zware platformwagen wordt aangedreven door een batterij, de batterij wordt geïnstalleerd op de elektrische tafelwagen, ontworpen met automatische stopsensor en kan automatisch stoppen wanneer er voorwerpen of mensen binnen 0,3-3 m worden ontmoet. Veiligheid, minder onderhoud, eenvoudige bediening, hoge efficiëntie
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De elektrische platformwagenwagens zijn ontworpen voor materiaalbehandeling in de werkplaats van de ene naar de andere baai. De zware platformwagen wordt aangedreven door een batterij, de batterij wordt geïnstalleerd op de elektrische tafelwagen, ontworpen met automatische stopsensor en kan automatisch stoppen wanneer er voorwerpen of mensen binnen 0,3-3 m worden ontmoet. Veiligheid, minder onderhoud, eenvoudige bediening, hoge efficiëntie.

Kenmerken

De elektrische platformwagen wordt aangedreven door een batterij en de bediening van de trolley omvat vooruit, achteruit, versnelling, vertraging, stop, rotatie, horizontale beweging, etc.

Het draagvermogen kan tot 500 ton bedragen.

De platformwagen kan laag worden gemaakt en de hoogte van het platform is 300 - 500 mm.

De heavy-duty palt voor mtrolley kan een verscheidenheid aan functies uitbreiden, zoals hydraulisch heffen, tafelweegdisplay, die het beschermingsniveau kan verhogen, geschikt voor een verscheidenheid aan zware omgevingen.

Hot Tags: elektrische platformwagens, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like