Transportwagen voor kabelspoelen

De overdrachtswagen voor kabelhaspels van 10 ton is een soort transportwagen van het railtype die wordt aangedreven door een kabelhaspel. De kabelhaspel gebruikt het magnetische koppelingstype en de kabel gebruikt standaardkabels om ervoor te zorgen dat de kabel gelijkmatig wordt belast en niet wordt beschadigd
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De overdrachtswagen voor kabelhaspels is een soort transportwagen van het railtype die wordt aangedreven door een kabelhaspel. De kabelhaspel gebruikt het magnetische koppelingstype en de kabel gebruikt standaardkabels om ervoor te zorgen dat de kabel gelijkmatig wordt belast en niet wordt beschadigd.

De transportwagens voor kabelhaspels kunnen worden ontworpen om semi-handmatig of volledig geautomatiseerd te zijn, afhankelijk van de vereisten van de toepassing. Het kan ook deel uitmaken van geautomatiseerde kraansystemen, die dienen om goederen, materiaal of product van en naar fabricageprocessen of opslaglocaties te vervoeren.

Cable Reel Transfer Trolley

Toepassingen

De overdrachtswagen van de kabelhaspel kan op grote schaal worden gebruikt in de lopende band (autoproductielijn, staalwalsproductielijn, gelaste buisproductielijn), metallurgiefabriek (gesmolten gietlepel), scheepswerf (onderhoud, monteren, containeroverdracht), werkstukvervoer in werkplaats , draaibank transport, staalindustrie (stalen knuppels, platen, spoelen, pijpen, staalconstructie), matrijzenmakerij (matrijzenoverdracht), constructie (brug, eenvoudig gebouw, beton, betonnen kolom), petroleumcentrale (oliepomp, pompstang en onderdelen ) en andere velden.

Hot Tags: kabelhaspel transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like