Busbar aangedreven gemotoriseerde transfer trolley

Productintroductie voor busbar-aangedreven gemotoriseerde transferwagen De soorten gemotoriseerde transfertrolley wordt aangedreven door een verzamelrail. De glijlijn wordt meestal geïnstalleerd tussen twee rails of één zijde. De schuifregelaar neemt AC 380V van de schuiflijn om de motor door de elektrische bediening te leiden ...
Praat nu

Productdetails

Productintroductie voor busbar aangedreven gemotoriseerde transferwagen

De soorten gemotoriseerde transferwagen wordt aangedreven door een verzamelrail. De glijlijn wordt meestal geïnstalleerd tussen twee rails of één zijde. De schuif neemt AC 380V van de schuiflijn om de motor door het elektrische schakelkastsysteem te leiden. , om de gemotoriseerde transferwagen te gebruiken voor vooruit-, achteruit-, start-, stop- en andere bewerkingen.

De voedingsmodus is als volgt: een sleuf wordt aan de zijkant van de rail geopend, er wordt een veiligheidsdraad in de sleuf geïnstalleerd en er wordt een afdekplaat op de sleuf gelegd. Wanneer de gemotoriseerde transfertrolley in bedrijf is, wordt het deksel opgetild door een op de platte wagen gemonteerde klepinrichting, en wordt het schuifvermogen gebruikt om de gemotoriseerde transferwagen van stroom te voorzien, en wordt de gemotoriseerde transferwagen automatisch teruggebracht naar de grond via de achterste afdekplaat.

Busbar Powered Motorized Transfer Trolley

Prestatiekenmerken voor busbar-aangedreven gemotoriseerde transferwagen

De installatiemethode van de trolleyrails in deze serie is niet vast en kan worden geïnstalleerd in de baan of aan één kant van de greppel of op de dichtstbijzijnde muur, afhankelijk van de lay-out van de locatie. Geschikt voor middellange en lange afstanden, frequente start en stop, werkomgeving met hoge werkintensiteit.

Busbar Powered Motorized Transfer Trolley

Gebruik en onderhoud voor railkoper gemotoriseerde transferwagen

Tijdens het gebruik van de schuifdraad moet het worden genomen om het vrij van vreemd materiaal in de schuifdraad te houden. Als er vuil is, moet deze tijdig worden gereinigd om slecht contact te voorkomen en het gebruik van de gemotoriseerde transferwagen te beïnvloeden.

Als u vindt dat de kabelisolatie tijdens gebruik beschadigd is, vervangt u de kabel door een nieuwe.

Busbar Powered Motorized Transfer Trolley

Technische parameter voor busbar aangedreven gemotoriseerde transferwagen

busbar aangedreven gemotoriseerde transferwagen

Hot Tags: busbar aangedreven gemotoriseerde transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like