Trolleys op batterijen op rails

Over de op batterijen werkende trolleys op rails, is het een horizontaal transportmiddel om zware ladingen die op de rails lopen over te brengen. Het wordt meestal op stalen rails of op de stalen balk met vast oppervlak geïnstalleerd. Dat wil zeggen, het loopt langs de prefabricatieroute.
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

Over de op batterijen werkende trolleys op rails is het een horizontaal transportmiddel om zware ladingen die op de rails rijden over te brengen. Het wordt gevoed door een batterij.

Dit soort tbattery aangedreven trolleys meestal geïnstalleerd op stalen rails of de vaste stalen vierkante bar. Dat wil zeggen, het loopt langs de prefabricatieroute. Hij kan zowel op de rechte route als op de curve worden uitgevoerd, zelfs de S-vormige rails na optimalisatie en upgrade.

Kenmerken

Vanwege de batterijgevoede trolley die langs een vaste stalen rails loopt, wordt deze ook gebruikt voor assemblagelijnen en productielijnen voor materialen en afgewerkte producten.

De laadcapaciteit kan tot 500 ton bedragen, voor deze functie kan het worden gebruikt voor scheepsonderhoud en zware draaibanken.

Het soort trolleys met automatisering op hoog niveau.

Veilige apparaten zijn op de trolley geïnstalleerd.

Het draaien kan worden gerealiseerd voor dit soort trolley, als "s", boogvormig "," gebogen rail "....

Aangepaste opties

1. Laadvermogen, tafelgrootte en spoorbreedte kunnen worden aangepast.

2. Remote radio control (geïmporteerd of gemaakt in China)

3. Automatische stop bij het detecteren van een obstakel of persoon, eindschakelaars (om reizen te beperken)

4. Batterij type (gratis van onderhoud batterij, lithium batterij, explosieveilige batterij en anti-hoge temperatuur batterij)

5. Motor (DC-motor met borstel en DC-motor borstelloos)

6. Elektrische onderdelen kunnen optioneel zijn (gemaakt in China of geïmporteerd)

Hot Tags: batterij aangedreven trolleys op rails, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like