Batterij aangedreven transportvoertuig

Over het op batterijen rijdende transportvoertuig is het een elektrisch transportvoertuig dat op de rails rijdt. De batterij is in het transportvoertuig geïnstalleerd. De batterijen leverden de elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische controlesysteem
Praat nu

Productdetails

Korte introductie

Over het op batterijen rijdende transportvoertuig is het een elektrisch transportvoertuig dat op de rails rijdt. De batterij is in het transportvoertuig geïnstalleerd. De batterijen leverden de elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische controlesysteem. Gebruik dit principe om de transportvoertuigen te laten starten, stoppen, vooruit te gaan, achteruit, de snelheid aan te passen, enzovoort. Vanwege de stroomtoevoer verwijdert hij de beperking van de kabel en heeft hij geen strikte eisen aan de rails. De soorten transportvoertuigen kunnen worden bediend via afstandsbediening, wat het handiger en veiliger maakt.

Onderdelen tonen

Spoorwiel

Over het spoorwiel, het is dubbel flens spoorwiel, het materiaal is gegoten staal, of kan worden aangepast volgens uw vraag.

Onderhoudsvrije batterij

Over de batterij, het is de onderhoudsvrije batterij. Dit soort batterijen zijn handig, en met een lange levensduur. De batterij hoeft niet eens een reguliere tijd te worden onderhouden. Dus in deze serie transportvoertuigen is dit de eerste keuze.

Intelligente oplader

Over de intelligente oplader, het heeft een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.

Geluids- en lichtalarm

Om veilig te kunnen rennen, wordt het op het transportvoertuig geïnstalleerd en zal het continu rinkelen om iemand te waarschuwen wanneer het voertuig begint te rijden. Natuurlijk kunnen de andere onderdelen worden geïnstalleerd, zoals een dodemansmanoeuvre, noodstopknop, anti-botsende schakelaar ... alles kan alleen worden afgesproken door ons professionele team.

Producteigenschappen

Het op batterijen werkende transportvoertuig kan rijden op de verticale rails, "L" -rails, "S" -rails, boogvormige rails ...

Het kan in veel gevallen worden toegepast, zoals eenvoudige explosie, hoge temperatuur, veerboot ...

Gelijkstroommotor, stabiele start, startkoppel, kleine impact op tandwieloverbrenging, lage spanning, lange levensduur ...

Dit soort transportvoertuig werkt op batterijen, dus alleen volledig opgeladen, kan het vrij lopen zonder een beperkte afstand.

Alle transportvoertuigen zijn aangepast volgens uw echte vraag.

Hot Tags: batterij aangedreven transportvoertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk