Batterij aangedreven spoor overdracht Trolley

Over de batterij aangedreven spoor overdracht trolley is het een elektrische overdracht-trolley ontworpen voor materiële behandeling. De batterij is geplaatst in de kar van de overdracht per spoor. De batterijen kopen de elektriciteit aan de DC-motor via het systeem van de elektrische aansturing
Praat nu

Productdetails

Productbeschrijving

Over de batterij aangedreven spoor overdracht trolley is het een elektrische overdracht-trolley ontworpen voor materiële behandeling. De batterij is geplaatst in de kar van de overdracht per spoor. De batterijen geleverd de elektriciteit aan de DC-motor via het systeem van de elektrische aansturing. Gebruik dit principe, om de wagen van de overdracht te starten, stoppen, ga vooruit, achteruit, de snelheid aanpassen, enzovoort. Als gevolg van de stroomtoevoer, het ontdoen van de beperking van de kabel, en geen strenge voorschrift voor de rails heeft.

 

Onderdelen Details

Spoor wiel

Over het spoor-wiel, het is dubbele flens spoor wiel, het materiaal is ZG55, of kan worden aangepast volgens uw vraag. Het kan verbeteren van het laadvermogen en gemakkelijk installeren. En de spoor-wielen zijn vervaardigd en assemblied door ons.

Onderhoud gratis batterij

Over de batterij, is het onderhoud gratis type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig, en lange levensduur, we niet hoeven te onderhouden eenmaal een reguliere speeltijd. Dus in deze serie trolley voor de overdracht van de spoorwegen, het is populair bij klanten.

Intelligente lader

In het algemeen, de intelligente lader is gekozen om te exporteren, heeft het hoge frequentie, kleine storing in het raster, en klein volume. De lader kan niet alleen realiseren snelle opladen, maar ook geen schade aan de batterij en verlengen van de levensduur van de batterij.

Voordelen

1. handige onderhoud: Smeer enkele gezamenlijke actieve onderdelen, zoals wielen, lagers, etc. Anderen zich vooral richten op inspectie en reiniging.

2. kortere shutdown onderhoudstijd: handige en snelle, korte downtime, lage onderhoudskosten.

3. milieueffecten gelijk is aan nul: laag geluidsniveau, geen uitstoot.

4. de prestaties van de controle is beter: de controle van de werking is eenvoudig en handig, en het is flexibel, die sterk vermindert de intensiteit van de arbeid van de exploitant en het is zeer nuttig voor de verbetering van de efficiëntie van de werken en de nauwkeurigheid van het werk.

5. lange levensduur van de accu: de levensduur van de batterij is 1500 gratis en geen kwijting cycli, en het aantal werkuren zijn ongeveer 12000 uur.

Hot Tags: batterij aangedreven spoor overdracht trolley, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like