Automatische transfer trolley

Toepassing van automatische transfer trolley Automatische transfer trolley kan op grote schaal worden toegepast in de metallurgie, machinefabricage, autofabrikanten, zware industriële, lichte industriële, matrijzenmaker, maker van bouwmachines, scheepswerf, havenlaadplaats, stalen transfer, mijnbouwtransfer, lucht en ruimte. ..
Praat nu

Productdetails

Toepassing van automatische transferwagen

De automatische overdrachtkarretje kan wijd in Metallurgie, Machinesvervaardiging, Autoproducenten, Zwaar Industrieel, Licht Industrieel, Vormmaker, Bouwmachinesmaker, Scheepswerf, Haven Ladingwerf, Staaloverdracht, Mijnbouwoverdracht, Lucht en Ruimte evenals Militaire industrieën worden toegepast, enz.

Automatic Transfer Trolley

Onderdelen Tonen van automatische transferwagen

Frame: Het frame van de trolley bestaat uit twee langsbalken, meerdere liggers met aan elkaar gelast stalen paneel, die de balkconstructie volgens het kraanprincipe overnemen en gecombineerd met het ontwerp van de automatische transfertrolley. De belangrijkste veer: groot draagvermogen, kleine tafelvervorming, lange levensduur.

Gegoten staalwiel: Ongeveer het spoorwiel, het is enige rand van hoekgeval, het materiaal is ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren.

Intelligente oplader: Over het algemeen wordt de intelligente oplader gekozen om te exporteren, heeft deze een hoge frequentie, weinig interferentie met het raster en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.

Automatic Transfer Trolley

Verwerking van automatische transferwagen


Automatic Transfer Trolley


Hot Tags: automatische transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like