Automatische materiaaloverdrachttrolley

De Automatic Material Transfer Trolley is een elektrisch materiaalbehandelingsinstrument ontworpen door Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd. Het wordt toegepast in industriële gebieden voor materiaal-, apparatuur- of eindproducttransport. Zoals transportmatrijzen in de matrijzenfabriek, transferstaal of aluminium spoel in de spoelmolen, transport van grote hoeveelheden apparatuur
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De Automatic Material Transfer Trolley is een elektrisch materiaalbehandelingsinstrument ontworpen door Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd. Het wordt toegepast in industriële gebieden voor materiaal-, apparatuur- of eindproducttransport. Zoals transportmatrijzen in de matrijzenfabriek, transfer van staal of aluminium spoel in de spoelmolen, transport van grote hoeveelheden apparatuur in de productiewerkplaats, transport van gietlepel op hoge temperatuur van de ene baai naar de andere in de gieterij, enz.

Product functie

Al onze automatische materiaaloverdrachtskar op maat gemaakt volgens de ware toepassing. De speciale functie kan ook worden aangepast volgens de eisen. De aangepaste opties als volgt.

Aangepaste deckconfiguratie inclusief ingebouwde balans en heffen / kantelen / roteren functies.

Verschillende bedieningssystemen, inclusief vaste gebruikersinterfaces, gemonteerde bedieningselementen op spoelen en radiografische afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zijn onder meer een akoestisch-optische alarmlamp, noodstopapparaten, bumpers en anti-botsingssystemen.

Automatische materiaaloverdrachttrolley

Hot Tags: automatische materiaaloverdrachtskar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like