AGV-transportwagen

De AGV-transportwagen is ontworpen voor materiaalbehandeling in de werkplaats. Het is een volautomatische transportwagen met magneetstrip, die de goederen nauwkeurig naar de aangewezen locatie kan transporteren. Het geleidingspad van de industriestandaard agv-transportwagen is vrij nauwkeurig tot op centimeter. De infraroodsensoren en mechanische antislipuitrusting zijn allemaal bekende merken met gegarandeerde kwaliteit
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De AGV-transportwagen is ontworpen voor materiaalbehandeling in de werkplaats. Het is een volautomatische transportwagen met magneetstrip, die de goederen nauwkeurig naar de aangewezen locatie kan transporteren. Het geleidingspad van de industriestandaard agv-transportwagen is vrij nauwkeurig tot op centimeter. De infraroodsensoren en mechanische antislipuitrusting zijn allemaal bekende merken met gegarandeerde kwaliteit. Als er een wegversperring voor de transferwagen staat, kan de AGV-transferwagen volledig automatisch parkeren realiseren. Dit proces kan ervoor zorgen dat AGV geautomatiseerde karren worden beschermd tegen schokken en de reparatiesnelheid verlagen, wat de veiligheidsfactor van een automatisch geleide transportwagen verder verbetert.

toepassingen

De AGV-transferwagen kan breed worden toegepast voor spoelitems, transformator, as, trommel, stalen pollepel, stalen structuur, stalen buis, mal, balk, container, zwaar materieel, aluminiumproduct, compressor, polykristallijn silicium, motor, bouwmaterialen, schroot , pallet en ander materiaaltransport in de fabriek.

Hot Tags: agv transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like