Transportkar van 25 ton

De 25 ton transferwagen is een elektrisch aangedreven flatbed transferwagen die is ontworpen met een automatische stopsensor en automatisch kan stoppen wanneer objecten of mensen binnen een straal van 0,3-3 m worden ontmoet. De trolley van de transferwagen neemt batterijvermogen, gelijkstroommotoraandrijvingen, grote capaciteit, stabiele start, vertrouw niet op rail, sleepritten. Het hydraulische stuurmechanisme zorgt voor een kleine draaicirkel, waardoor 360 ° kan worden gedraaid in een kleine ruimte
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De 25 ton transferwagen is een elektrisch aangedreven flatbed transferwagen die is ontworpen met een automatische stopsensor en automatisch kan stoppen wanneer objecten of mensen binnen een straal van 0,3-3 m worden ontmoet. De trolley van de transferwagen neemt batterijvermogen, gelijkstroommotoraandrijvingen, grote capaciteit, stabiele start, vertrouw niet op rail, sleepritten. Het hydraulische stuurmechanisme zorgt voor een kleine draaicirkel, waardoor 360 ° kan worden gedraaid in een kleine ruimte.

Kenmerken

1. 360 graden vrij draaien

De draaimodus van de transferwagenwagen neemt een mechanisch type aan en het draaien wordt geregeld door het snelheidsverschil.

2. Bediening op afstand, veilig en betrouwbaar

De 25 ton transportwagen maakt gebruik van een draadloze afstandsbediening met een bedieningsafstand van 400 meter om te voldoen aan bediening op afstand met een hoge veiligheidsfactor.

3. Hoge veiligheidsbelastingsfactor

De transferwagenwagen van 25 ton neemt de kokerbalkstructuur over, de veiligheidsfactor van de transferwagen kan oplopen tot 1,5.

4. Lange levensduur

De batterij gebruikt een gratis onderhoudsbatterij, het frame is niet gemakkelijk vervormd in 15 jaar.

25 Ton Transfer Cart Trolley

Hot Tags: 25 ton transferwagenwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like