Ongebaande elektrische platte auto

Deze soorten ongebaande elektrische platte auto, motor versnelling reducer als het aandrijfsysteem, stevige PU wielen kunnen worden uitgevoerd op de grond direct en flexibel met geen geringe lopende afstand. En geïmporteerde stevige PU wielen kunnen verminderen de impair voor de grond.
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

Deze soorten ongebaande elektrische platte auto, motor versnelling reducer als het aandrijfsysteem, stevige PU wielen kunnen worden uitgevoerd op de grond direct en flexibel met geen geringe lopende afstand. En geïmporteerde stevige PU wielen kunnen verminderen de impair voor de grond. Het kan zijn geschikt voor kleinere ruimte door 360 graden plek draaien, 360 graden bescherming te garanderen van de veiligheid van de site, met inbegrip van dode stop, emergency stop, anti-collision apparaat... touchscreen, loeren bar apparaat,... dit ontwerp is humanisering en modernisering. Geautomatiseerde operatie maakt de ongebaande elektrische platte auto intelligenter.

Trackless Electric Flat Car


 

Onderdelen Toon

Trackless Electric Flat Car

Auto Frame

Het frame van de auto is twee longitudinale lichtbundel, diverse balken met stalen paneel aan elkaar, gelast waardoor vak beam structuur volgens het principe van de kraan en gecombineerd met het design van de auto. Haar belangrijkste veer: grote dragende, weinig vervorming van de tabel, lange levensduur.


Trackless Electric Flat Car

PU wiel

Over deongebaande elektrische platte auto 'swielen, het materiaal is PU wielen, binnen is gietstaal, buiten is inkapselen. door het ontwerp, is de belangrijkste functie demping. In onzeongebaande elektrische platte auto, deze soorten zijn er ook voor kiezen. En het wiel zijn vervaardigd en assemblied door ons.


Trackless Electric Flat Car

Batterij

Over de batterij, is het onderhoud gratis type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig, en lange levensduur, we niet hoeven te onderhouden eenmaal een reguliere speeltijd. dus in deze serieongebaande elektrische platte auto, het is populair bij klanten. Algemeen gesproken, is de oplaadtijd ongeveer 8 uur.


Trackless Electric Flat Car

Intelligente lader

In het algemeen, de intelligente lader is gekozen om te exporteren, heeft het hoge frequentie, kleine storing in het raster, en klein volume. De lader kan niet alleen realiseren snelle opladen, maar ook geen schade aan de batterij en verlengen van de levensduur van de batterij.


Product Processing

Trackless Electric Flat Car

Certificaten

Trackless Electric Flat Car

Onze klanten

Trackless Electric Flat Car

Verpakking & levering

Trackless Electric Flat Car

Hot Tags: ongebaande elektrische platte auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like