Stuurbare elektrische overdracht Trailer

De materiaal behandelingsapparatuur stuurbare elektrische overdracht aanhangwagen is een wielen behandeling-apparaat dat kan willekeurig worden omgezet. De Voedinginstelling macht is accuvoeding en het aandrijfwiel en het wiel van de belasting kunnen worden gekozen uit hoge sterkte polyurethaan rubber massieve banden
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

De trailer stuurbare elektrische overdracht is een wielen behandeling-apparaat dat kan willekeurig worden omgezet. De Voedinginstelling macht is accuvoeding en het aandrijfwiel en het wiel van de belasting kunnen worden geselecteerd uit hoge sterkte polyurethaan rubber massieve banden of luchtbanden, die van de afhankelijkheid van de trailer van de overdracht op het spoor van de grond, zonder ontdoen kunnen beschadiging van de infrastructuur, kan lopen vrij op de grond en weer vrij. Beperkt door de ruimtevaart- en terrestrische, kunt u de richting en de route van de reis op een moment, die is zeer geschikt voor gelegenheden wanneer de lopende route niet is vastgesteld.

Functies

Gesynchroniseerd 4-wiel besturing – onbeperkt manoeuvreerbaarheid

Radiogestuurde externe-veilige standoff exploitatie

Batterij aangedreven-nulemissie

Veilig – maaiveld verkeer beschermt personeel en lading

Omni-directionele reizen – precies positioneren

Schaalbaar-combineren meerdere eenheden om capaciteit met een enkel besturingselement te verhogen

Flexibel – eenheid dient meerdere ladingen via zelfladend sleden

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke lasten.

Aangepaste dek configuraties met inbegrip van de ingebouwde schalen en lift/tilt/draaien mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijving en besturing systemen waaronder vistuig reducer as schijven en de individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit-/ achteruitspoelen functie.

Schijven met versnelling/vertraging mogelijkheden.

Verscheidenheid van exploitant controlesystemen, met inbegrip van vaste gebruikersinterface, hanger besturingselement op spoel snoer en radio-gecontroleerde bediening op afstand.

Veiligheidseigenschappen met inbegrip van hoorns, knipperende lichten, e-stops, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: Stuurbare elektrische overdracht aanhangwagen, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like