Scheepsbouw Railtransporttruck

Het soort scheepsbouw-railtransporttruck, het hoofdpersonage is de voeding ---- mobiele kabel.
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

Het soort scheepsbouw-railtransporttruck, het hoofdpersonage is de voeding ---- mobiele kabel.

Wanneer de railtransporttruck beweegt, trekt de kabel achter de truck. De kabel is aan de ene kant verbonden met de aarde, terwijl de andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op de truck en vervolgens de motor van stroom voorziet.

Het dirigeert AC 380V rechtstreeks in het elektrische regelsysteem van de railtransporttruck om het te laten starten, stoppen, voor- en achteruit gaan en zo verder.

Scheepsbouw Railtransporttruck

Onderdelen tonen

industrial transfer car

Spoorwiel

Over het spoorwiel van de truck, het materiaal is ZG55, en het is een enkelvoudig flenswiel, gemakkelijk verwisselen, gemakkelijk installeren, de grotere capaciteitsladingen kunnen worden getransporteerd, de grootste capaciteit kan oplopen tot 500T.

Three In One Reducer en AC Motor

Dit type versnellingsbak met voordeel van hoge efficiëntie, werken gestaag, eenvoudige installatie en onderhoud, enz .;

De rem is samengesteld uit remframe, remdelen, remverrichtingsapparaat etc. het is een veiligheidsapparaat om de spoorwegvervoervrachtwagen veilig te laten werken;

De elektromotor is AC-motor.

Gesleepte kabel

De kabel kan ofwel in het midden van de twee rails of aan één kant van de railtransporttruck worden geïnstalleerd. En om de kabel te beschermen in geval van ernstige slijtage, kan de sleepketting samen worden uitgerust om de truck te beschermen, zodat de levensduur van de kabels wordt verlengd.

Geluids- en lichtalarm

Om veilig te kunnen rennen, wordt het op de vrachtwagen geïnstalleerd en zal het continu rinkelen om iemand te waarschuwen wanneer de truck begint te rijden. Natuurlijk kunnen de andere onderdelen worden geïnstalleerd, zoals een dodemansmanoeuvre, noodstopknop, anti-botsende schakelaar ... alles kan alleen worden afgesproken door ons professionele team.

Hot Tags: scheepsbouw railtransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like