Shipbuilding Material Transport Trailer

De Shipbuilding Material Transport Trailer is een soort trailer voor materiaalbehandeling. Het wordt aangedreven door een accu. Deze soorttransporttrailer wordt bestuurd om vooruit te gaan, achteruit, links af te slaan, naar rechts te draaien, snelheid aan te passen via PLC en snelheidsregelaar.
Praat nu

Productdetails

Produscts Introduceert

De Shipbuilding Material Transport Trailer is een soort trailer voor materiaalbehandeling. Het wordt aangedreven door een accu. Deze soorttransporttrailer wordt bestuurd om vooruit te gaan, achteruit, links af te slaan, naar rechts te draaien, snelheid aan te passen via PLC en snelheidsregelaar. Het keurt batterijmacht, de aandrijvingsaandrijving van gelijkstroom, grote capaciteit, stabiele begin goed, vertrouw niet op spoor, tow-way reis. Hydraulisch stuurmechanisme zorgt voor een krappe draaicirkel, waardoor een draaiing van 360 ° in een kleine ruimte mogelijk is.

voordelen

1. Geen installatie rail nodig, geen schade aan de vloer.

2. Het kan dubbel bewegend en 360 graden draaien realiseren.

3. Gelijkstroomaandrijving en zware laadcapaciteit.

4. Kleine draaicirkel, flexibele bediening.

5. De remweg is kort en heeft een alarmsysteem.

Shipbuilding Material Transport Trailer.jpg

Beschikbare opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: scheepsbouwmateriaaltransportaanhangwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like