Zelfrijdende aanhangwagen op spoor

De soorten zelfaangedreven aanhangwagen op spoor, het is een elektrische gedreven overbrengingsaanhangwagen die wordt aangedreven door laagspanningslijnen. Het zorgt ervoor dat het AC-elektriciteitsvermogen wordt omgezet in AC 36v in twee fasen en dat ze respectievelijk op de twee rails worden aangesloten
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De soorten zelfaangedreven aanhangwagen op spoor, het is een elektrische gedreven overbrengingsaanhangwagen die wordt aangedreven door laagspanningslijnen. Het zorgt ervoor dat het AC-elektriciteitsvermogen wordt omgezet in AC 36v in twee fasen en dat ze respectievelijk op de twee rails worden aangesloten. Het drijft de AC 36v op de rail in de doos van het elektrische apparaat aan de onderkant van de aanhangwagens. En dan wordt de AC 36v getransformeerd in DC 36v om de DC-motor te regelen. Gebruik dit principe om de zelfrijdende trailer te starten, te stoppen, vooruit en achteruit te gaan en de snelheid aan te passen, enz.

Kenmerken
Overdracht van machine met grootste overspanning;

Overdracht van machine met de grootste spoorbreedte;

Dubbele motor aangedreven;

Laagspannings spoorwegen aangedreven;

Aansluitingen van het U-staal, de kokerbalk en de versterkingsplaten zorgen voor de stevigheid van het frame van de aanhangwagen.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Baanloze of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief tandwielaandrijvingasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: zelfaangedreven aanhangwagen op spoor, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk