Motor aangedreven trackless overdracht aanhangwagen

Dit soort gemotoriseerd intern transportmechanisme, tandwieloverbrenging als aandrijfsysteem, massieve PU-wielen kunnen direct en flexibel op de grond worden gereden zonder beperkte loopafstand. En geïmporteerde massieve PU-wielen kunnen de beschadiging van de grond verminderen.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Dit soort motorisch aangedreven ongebonden overbrengingsaanhangwagen, motortandwielreductor als aandrijfsysteem, massieve PU-wielen kunnen direct en flexibel op de grond worden gereden zonder beperkte loopafstand. En geïmporteerde massieve PU-wielen kunnen de beschadiging van de grond verminderen. De motorisch aangedreven onbeladen overslagaanhangwagen kan geschikt zijn voor kleinere ruimte door 360 graden spotdraaien, 360 graden bescherming om de veiligheid op de locatie te garanderen, inclusief dodemansstop, noodstop., Antibotsinrichting ... aanraakscherm, pry-barapparaat, ... dit ontwerp is humanisering en modernisering. Geautomatiseerde werking maakt de motorisch aangedreven onbeladen overslagtrailer intelligenter.

motor driven trackless transfer trailer.jpg

Onderdelen tonen

motor driven trackless transfer trailer

omlijsting

Het frame is twee longitudinale straal, verscheidene balken met aan elkaar gelast staalpaneel, dat kokerbalkstructuur volgens het kraanprincipe goedkeurt en met het ontwerp van de motor-aangedreven ongebonden overbrengingsaanhangwagen wordt gecombineerd. De belangrijkste veer: groot draagvermogen, kleine tafelvervorming, lange levensduur.


motor driven trackless transfer trailer

PU-wiel

Over de wielen van de motor aangedreven ongeslagen overbrengingsaanhangwagen, het materiaal is PU wielen, binnenkant is van gietstaal, buiten is inkapseling. door het ontwerp is de hoofdfunctie ervan demping. In onze motorisch aangedreven onbeladen overslagaanhangwagen, zijn dit soort ook kiesbaar. En het wiel wordt door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


motor driven trackless transfer trailer

Onderhoudsvrije batterij

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig en hebben een lange levensduur, we hoeven niet één keer op de normale tijd te onderhouden. dus in deze serie motorisch aangedreven onbeladen overslagaanhangwagen, is het populair bij klanten.


motor driven trackless transfer trailer

Intelligente oplader

Over het algemeen gesproken is de intelligente oplader gekozen om te exporteren, het heeft een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.


Productie verwerking

motor driven trackless transfer trailer

certificaat

motor driven trackless transfer trailer

Klant bezoeken

motor driven trackless transfer trailer

Verpakken en bezorgen

motor driven trackless transfer trailer

Hot Tags: motor aangedreven ongebaande overdracht aanhangwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like