Mold Transport Rail Bogie

Het onderstel voor het transport van matrijzen is een elektrisch materiaalbehandelingsinstrument dat in de fabriek is ontworpen voor materiaaltransport. Dit soort spoorstel kan per eisen worden aangepast. Het is ontworpen om semi-handmatig of volledig geautomatiseerd te zijn, afhankelijk van de vereisten van de toepassing.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Het onderstel voor het transport van matrijzen is een elektrisch materiaalbehandelingsinstrument dat in de fabriek is ontworpen voor materiaaltransport. Dit soort spoor vervoer draaistel kan worden aangepast volgens eisen. Het is ontworpen om semi-handmatig of volledig geautomatiseerd te zijn, afhankelijk van de vereisten van de toepassing.

toepassingen

Dit soort schimmel transport rail draaistel kan widley worden toegepast in spoelartikelen, transformator, as, trommel, stalen pollepel, staalstructuur, stalen buis, stalen staaf, aitomatische vorm, balken, container, zware apparatuur, werkstuk, pallet en ander materiaaltransport in de fabriek.

Mold Transport Rail Bogies

Hot Tags: schimmel transport rail draaistel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like