Handgeschakelde aangedreven aanhangwagens

Over de handgestuurde aanhangers is er geen voedingssysteem en het aandrijfsysteem op de aanhangwagen. Deze soortaanhangwagen vervoert de ladingen die door elektrische kruk, tractor, vorkheftruck, elektrische overdrachtsauto worden bewogen
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

Over de handgestuurde aanhangers is er geen voedingssysteem en het aandrijfsysteem op de aanhangwagen. Deze soortaanhangwagen vervoert de ladingen die door elektrische kruk, tractor, vorkheftruck, elektrische overdrachtsauto worden bewogen. Speciale tafelafmetingen kunnen worden ontworpen op basis van de vraag van de klant om te voldoen aan de eis van verschillende ladingtransporten.

Productdetails

Polyurethane wiel

Het polyurethaanwiel wordt gebruikt in de op de grond lopende trailer. Het wiel keurt gegoten staal binnen, polyurethaanbekleding buiten. Het grote voordeel is dat de grotere capaciteitsladingen kunnen worden getransporteerd, de grootste capaciteit is tot nu toe bereikt tot 500 ton.

Trekhaak en trekhaak

Over de sleepinrichting, één is de trekstang, de andere is een trekhaak. Alles kan worden aangepast volgens uw vereiste.

toepassingen

De handgestuurde opleggers worden veel gebruikt om zwaar materiaal of apparatuur over te brengen in vele industrieën. zoals fabriek, magazijn, staalfabriek, aluminiumfabriek, plastic pijpenfabriek, metallurgie, scheepswerf, staalfabrieken, steenkool, mijnbouw en verwerkende industrieën, enzovoort.

Hot Tags: handgestuurde aanhangers, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like