Industriële Robot overdracht Trolley

Product introduceren de industriële robot overdracht trolley, het met PLC controller, met vaste komma positionering stopt, het combineren met de klem rail, zodat de trolley stopt stabieler, langzaam, voorkomen van materiële verstrooiing, samenwerken met de industriële robot, gemakkelijk om automatische grijpen...
Praat nu

Productdetails

Product introduceren

De industriële robot overdracht trolley, het met PLC controller, met vaste komma positionering stopt, het combineren met de klem rail, zodat de trolley stopt stabieler, langzaam, voorkomen van materiële verstrooiing, samen met de industriële robot, die gemakkelijk te bereiken automatische grijpen operaties, eenvoudige bediening.

Functies

1. met hoge veiligheidsfactor voor belasting - keurt vak ligger structuur, het wiel neemt verspanen, warmtebehandeling, de veiligheid factor 1,5 kunt bereiken.

2. met de hoge mate van automatisering - PLC apparaat, om te bereiken automatisering docking, onbemande operatie workshop toegevoegd.

3. goede assistent voor korte afstanden hardlopen - omdat het met slepen ketting, de draaiende afstand beperkt is, maar het is de meest kosteneffectieve in de korte-afstand en hoge-frequentie gebruiken.

4. hoge positie nauwkeurigheid - met encoder controle, kan de positie nauwkeurigheid bereiken 0.3mm.

5. draadloze afstandsbediening, bediening op afstand - met draadloze afstandsbediening, controle van meerdere trolley kan worden bereikt, veilig en betrouwbaar.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke lasten.

Aangepaste dek configuraties met inbegrip van de ingebouwde schalen en lift/tilt/draaien mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijving en besturing systemen waaronder vistuig reducer as schijven en de individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit-/ achteruitspoelen functie.

Schijven met versnelling/vertraging mogelijkheden.

Verscheidenheid van exploitant controlesystemen, met inbegrip van vaste gebruikersinterface, hanger besturingselement op spoel snoer en radio-gecontroleerde bediening op afstand.

Veiligheidseigenschappen met inbegrip van hoorns, knipperende lichten, e-stops, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: industriële robot overdracht trolley, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk