Industrie Materiaal Overdracht Trailer

Operationeel principe van industriële materiaaltransportwagen Wanneer de industrie materiaaltransporttrailer beweegt, trekt de kabel achter de transporttrailer van het industriemateriaal. De kabel is aan de ene kant verbonden met de aarde, terwijl de andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op de industrie ...
Praat nu

Productdetails

Operationeel principe van industriële materiaaloverdrachtsaanhangwagen

Wanneer de transporttrailer van het materiaal van de industrie beweegt, trekt de kabel achter de transporttrailer van het materiaal voor de industrie. De kabel is aan het ene uiteinde verbonden met de aarde, terwijl het andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op een materiaaltransporttrailer voor de industrie en vervolgens de motor van stroom voorzien.

De materiaaltransporttrailer van de industrie voert AC 380V rechtstreeks uit in het elektrische regelsysteem van de aanhangwagen om het te laten starten, stoppen, voor- en achteruit gaan en zo verder.

Industrie materiaaloverdracht Trailer.jpg

De componenten van Industrie Materiaaloverdracht Aanhangwagen

De componenten van de trailer voor materiaaltransport bevatten onder meer: aanhangwagenframe, elektromotor, elektriekast, kabel, hydraulische eenheid, stalen wiel op rail, hanglamp en afstandsbediening, enz.


Industrie materiaaloverdracht Trailer.jpg

Parameters van industrie materiaaloverdracht trailer

Industrie materiaaloverdracht Trailer.jpg


Hot Tags: industrie materiaal overdracht aanhangwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like