Hoogwaardige Flat Handling-auto

Beschrijving De soorten hoge plicht vlakke behandelingsauto, AC 380V voltage. Om te voorkomen dat de kabel wordt aangetast, zijn de kabelhaspels samen uitgerust. Vanwege de beperking van de kabellengte, is het geschikt om te worden gebruikt in transportsystemen over korte afstanden. Het is een gemeenschappelijke uitrusting in werkplaats ...
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De soorten high-duty platte handling auto, AC 380V spanning. Om te voorkomen dat de kabel wordt aangetast, zijn de kabelhaspels samen uitgerust. Vanwege de beperking van de kabellengte, is het geschikt om te worden gebruikt in transportsystemen over korte afstanden. Het is een gemeenschappelijke uitrusting in werkplaats vanwege zijn eenvoudige structuur, lage prijs.

Het type high-duty flat-handling-auto krijgt stroom AC380v via het apparaat van de kabelhaspel dat op de bodem van de auto is geïnstalleerd. De motor wordt bestuurd door de stroom via het AC-regelsysteem. Door het principe, kunnen we de high duty flat handling auto maken om te starten, stoppen, goforward, backforward etc.

High Duty Flat Handling Car


Onderdelen tonen

High Duty Flat Handling Car

Car Frame

Het frame van de auto neemt de balkstructuur van de doos aan volgens het kraanprincipe en combineert dit met het ontwerp van de platte laadwagen. Het is met grote laadcapaciteit, lange levensduur. Trouwens, niet gemakkelijke vervorming en kan effectief zorgen voor de gladheid van het platform.

High Duty Flat Handling Car

Gegoten stalen wiel

Over het wiel van de platte handlingsauto, zijn materiaal is ZG55, gemakkelijk veranderen, gemakkelijk installeren, kunnen de grotere capaciteitsladingen worden vervoerd, kan de grootste capaciteit tot 300T bereiken. En het wiel wordt door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


9.jpg

Kabelhaspel

Het krulkoppel heeft een groot verstelbereik, een hoger synchronisme, wat de werking en bediening netter en eenvoudiger maakt. En de kabelarrangeur kan worden geïnstalleerd om de kabels te rangschikken als de afstand lang is (> = 50m).


High Duty Flat Handling Car

Veiligheidsapparaat

Geluids- en lichtarmatuur, bumperapparaat, automatisch stopapparaat en ander veiligheidsapparaat als uw eisen.


8.jpg

Hanger en afstandsbediening

Er zijn hangende controle en afstandsbediening twee methodes, zeker, kan het controlepaneel ook worden geïnstalleerd als uw eisen.

Parameterlijst

Hoogwaardige Flat Handling-auto

Klant bezoeken

Hoogwaardige Flat Handling-auto

Certificaten tonen

Hoogwaardige Flat Handling Car.jpg

Hot Tags: hoge kwaliteit flat handling auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk