Elektrisch plat transportwagentje

De elektrische vlakke transferwagen, het is een elektrische transferwagen die op rails loopt. De batterij is geïnstalleerd in de elektrische vlakke transferwagen. De batterijen leverden de elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische controlesysteem. Gebruik dit principe om de elektrische platte transfertrolley te starten, te stoppen, vooruit te gaan, achteruit, de snelheid aan te passen, enzovoort.
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De elektrische vlakke transferwagen, het is een elektrische transferwagen die op rails loopt. De batterij is geïnstalleerd in de elektrische vlakke transferwagen . De batterijen leverden de elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische controlesysteem. Gebruik dit principe om de elektrische platte transfertrolley te starten, te stoppen, vooruit te gaan, achteruit, de snelheid aan te passen, enzovoort. Vanwege de stroomtoevoer verwijdert hij de beperking van de kabel en heeft hij geen strikte eisen aan de rails. De soorten elektrische platte transfertrolley kunnen worden bediend via afstandsbediening, wat het handiger en veiliger maakt.


Producten details

Electric Flat Transfer Trolley

Trolleyframe

Het frame is twee longitudinale straal, verscheidene balken met aan elkaar gelast staalpaneel, dat doosstraalstructuur volgens het kraanprincipe goedkeurt en met het ontwerp van het spoorwiel combineert. De belangrijkste veer: groot draagvermogen, kleine tafelvervorming, lange levensduur.


Electric Flat Transfer Trolley

Spoorwiel

Ongeveer het spoorwiel, het is trommelrand van hoekgeval, het materiaal is ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En de railwielen worden door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


Electric Flat Transfer Trolley

Accu

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig en hebben een lange levensduur, we hoeven niet één keer op de normale tijd te onderhouden. Dus in deze serie elektrische vlakke transportwagen , is het populair bij klanten. Over het algemeen is de oplaadtijd ongeveer 8 uur.


Electric Flat Transfer Trolley

Intelligente oplader

Over het algemeen gesproken is de intelligente oplader gekozen om te exporteren, het heeft een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.


Characters

Voeding van accu;

Capaciteitsbelasting van 1t tot 500t;

Zijsteun om te voorkomen dat er af valt;

DC-motor;

Loopsnelheid 0-20 m / min;

Geen limiet van loopafstand;

Service van trekontlasting, installatietekening en gratis ingenieurservice;

Twee auto's kunnen tegelijk worden bediend met dezelfde snelheid;

Afstandsbediening.

Elektrische vlakke transferwagen (2) .jpg

Parameterlijst

Electric Flat Transfer Trolley

Hot Tags: elektrische vlakke overdrachtkarretje, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk