Die Mold Transporter

De matrijstransporteur is een elektrocentrische transportwagen die is ontworpen voor het verplaatsen van de matrijs en de vorm of het materiaal tussen de perskamer en het opslag- en onderhoudsgebied van de matrijs. De matrijstransporteur wordt gevoed door een batterij en kan worden verdeeld in twee typen, waarbij de matrijstransporteur op de rail loopt en de maltransporteur op de grond loopt.
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van de producten

De matrijstransporteur is een elektrocentrische transportwagen die is ontworpen voor het verplaatsen van de matrijs en de vorm of het materiaal tussen de perskamer en het opslag- en onderhoudsgebied van de matrijs.

De matrijstransporteur wordt gevoed door een batterij en kan worden verdeeld in twee typen, waarbij de matrijstransporteur op de rail loopt en de maltransporteur op de grond loopt.

Die Mold Transporter

Die Mold Transporter

De Wheel Of Two Type Die Mold Transporter

Die Mold Transporter

Polyurethane wiel

Het polyurethaanwiel wordt gebruikt in de maltransporteur die op de grond loopt. Het wiel keurt gegoten staal binnen, polyurethaan coating buiten. Het grote voordeel is dat de grotere capaciteitsladingen kunnen worden getransporteerd, de grootste capaciteit is tot nu toe bereikt tot 500 ton.


Die Mold Transporter

Gegoten stalen wiel

Het gietstalen wiel wordt gebruikt in matrijstransporteur dat op spoor loopt, zijn materiaal is ZG55, gemakkelijk veranderen, gemakkelijk installeren, de grotere capaciteitsladingen kunnen worden vervoerd, tot nu toe, is de grootste capaciteit bereik aan 500 ton geweest.

voordelen

Veiligheid en flexibiliteit;
Hoog rendement en stabiele start;
Lange levensduur en duurzaam, minimaal 20 jaar levensduur;
Eenvoudige bediening;
Frequentie gebruiken;
Milieubescherming.

Die Mold Transporter

Verwerken

Die Mold Transporter

Hot Tags: sterven schimmel transporter, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like