Kabeltrommel Power Rail Platte wagen

De kabelwagen-aandrijfrail is een trolley voor elektrische rails die wordt aangedreven door een kabeltrommel. De platte kabelwagen van de kabelhaspel krijgt stroom AC 380 V door het apparaat van de kabeltrommel die op de bodem van de railwagen is geïnstalleerd. De motor wordt geregeld door de kracht via het AC-regelsysteem. Met behulp van dit principe voor het bedienen van de kabeltrommel power rail flat cart start, stop, ga vooruit, achteruit enzovoort.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De kabelwagen-aandrijfrail is een trolley voor elektrische rails die wordt aangedreven door een kabeltrommel. De kabelwagens met vlakke rail voor de kabelhaspel krijgen een vermogen van AC 380 V door de inrichting van de kabeltrommel die op de bodem van de rail-platwagentjes is geïnstalleerd. De motor wordt geregeld door de kracht via het AC-regelsysteem. Met dit principe voor het bedienen van de kabelhaspel power rail flatkarren start, stop, ga vooruit, achteruit enzovoort.

Kenmerken

Deze serie kabeltrommel aandrijfrail-vlakke wagens zijn geschikt om te worden toegepast in de omgeving van het bed, bijvoorbeeld, hoge temperatuur en ontploffingstoestand.

In vergelijking met KPX (op batterijen werkende) flatrails met serieschakelaars, is de gebruikstijd van de kabelrail-vlakke wagens met vermogensrail onbeperkt.

In vergelijking met KPD (conductor rail powered) serie-rail-flatkarren, hebben de kabelwagen-power-rail-flatkarren geen strikte eisen voor de constructie van de rails.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Klant bezoeken

certificaat

Cable Drum Power Rail Flat Cart

Hot Tags: kabelhaspel power rail platte wagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like