15 ton zelfrijdende batterijtrailer

De zelfrijdende batterijtrailer van 15 ton is een soort bestuurbare overslagaanhanger ontworpen voor het hanteren van materiaal in de werkplaats. De batterijtrailers zijn het perfecte apparaat waar klanten delicate handling-oplossingen nodig hebben in zeer kleine ruimtes
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De zelfrijdende batterijtrailer van 15 ton is een soort bestuurbare overslagaanhanger ontworpen voor het hanteren van materiaal in de werkplaats. De batterijtrailers zijn het perfecte apparaat waar klanten delicate handling-oplossingen nodig hebben in zeer kleine ruimtes.

Deze transfertrailer kan in elke richting sturen, waardoor gemakkelijk manoeuvreren mogelijk is. Dit maakt ze ideaal in het overwinnen van beperkte ruimtes en strikt beperkte paden.

Het ontwerp van elke zelfrijdende batterijtrailer wordt voorafgegaan door een eerste studie van de specifieke behoeften van de klant, evenals het daaruit voortvloeiende gebruik en de voorwaarden.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen op maat gemaakt voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Rupsbanden of spoorloze, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief tandwielreductorasaandrijvingen en individueel aangestuurde aandrijfwielen.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, hangende bediening op een spiraalsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstops, bumpers en systemen ter voorkoming van aanrijdingen.

Hot Tags: Zelfrijdende batterijtrailer van 15 ton, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like