Transportwagen voor verticale en horizontale verplaatsing

De verticale en horizontale transportwagen is ontworpen voor materiaaltransport op de dwarssporen. Het kan zowel verticaal als horizontaal bewegen. Deze soorten transportwagen keurt het hele lasproces goed om de dragende prestaties en stijfheid van de ...
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De verticale en horizontale transportwagen is ontworpen voor materiaaltransport op de dwarssporen. Het kan zowel verticaal als horizontaal bewegen. Deze soorten transportwagen past het hele lasproces toe om de dragende prestaties en stijfheid van de tafel te garanderen.

De rand van de transferwagen wordt behandeld door middel van afschuining om de fout in het loopproces tot een minimum te beperken. De vier hydraulische cilinders worden toegepast om ervoor te zorgen dat de transferwagen een precieze verandering van verschillende rails op de dwarsbaan mogelijk maakt. De naderingsschakelaar en de geleidepijler worden gebruikt om een nauwkeurigere positionering te bereiken.

Aangepaste opties

Laadvermogen, tafelgrootte en spoorbreedte kunnen worden aangepast.

Afstandsbediening met afstandsbediening (geïmporteerd of gemaakt in China).

Kan worden ontworpen om te voldoen aan speciale werkomstandigheden, zoals hoge temperaturen, enz.

Asaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Verticale en horizontale transporttransfers

Hot Tags: verticale en horizontale verplaatsing overdracht winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like