Transportwagen met hefplatform

De transportwagen met hefplatform is een elektrisch aangedreven transportwagen met heftafel. De heftafel van de gemotoriseerde transportwagen kan het materiaal naar de specifieke locatie heffen / laten zakken. Deze soorten transportwagen kan worden onderverdeeld in railtype, bestuurbaar type en handmatig type. Alle transportwagens met hefplatform kunnen naar wens worden aangepast
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De transportwagen met hefplatform is een elektrisch aangedreven transportwagen met heftafel. De heftafel van de gemotoriseerde transportwagen kan het materiaal naar de specifieke locatie heffen / laten zakken. Deze soorten transportwagen kan worden onderverdeeld in railtype, bestuurbaar type en handmatig type. Alle transportwagens met hefplatform kunnen naar wens worden aangepast om aan de verschillende toepassingsvereisten te voldoen.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef / kantel / roteer-mogelijkheden.

Rupsband of rupsband, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief tandwielreductieasaandrijvingen en individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Drives met versnelling / vertraging mogelijkheden.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, inclusief vaste gebruikersinterface, hangende bediening op spiraalsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Hot Tags: transportwagen met hefplatform, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like