Overdrachtkarren

De transferwagens zijn ontworpen voor industrieel veldtransportmateriaal. De transferwagens kunnen worden aangepast om te voldoen aan verschillende functionele vereisten. Materiaaltransportwagen gebruikt voor materiaalbehandeling in de fabrieksworkshop, gietijzeren overbrengwagen toegepast in een staalfabriek om een hete metalen gietpan van de ene ruimte naar een andere te transporteren, spoeloverdrachtwagen die wordt gebruikt voor transport van spoelmateriaal op de werkplekken, schimmeloverdrachtwagen is ontworpen voor matrijshantering in de winkel
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De transferwagens zijn ontworpen voor industrieel veldtransportmateriaal. De transferwagens kunnen worden aangepast om te voldoen aan verschillende functionele vereisten. Materiaaltransportwagen gebruikt voor materiaalbehandeling in de fabrieksworkshop, gietijzeren overbrengwagen toegepast in een staalfabriek om een hete metalen gietpan van de ene ruimte naar een andere te transporteren, spoeloverdrachtwagen die wordt gebruikt voor transport van spoelmateriaal op de werkplekken, schimmeloverdrachtwagen is ontworpen voor matrijshantering in de winkel, enz.

Producteigenschappen

De transferwagen vervaardigd door Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd kan worden onderverdeeld in twee typen: railtype transferwagen en ongebaande transferwagen. Het railtype moet de rails leggen en de trackless hoeft niet.

De voedingsmodus kan worden aangepast aan uw eisen, zoals batterij, laagspanningsrail, kabelhaspels, glijlijn, enz.

Hot Tags: overdrachtkarren, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like